Kharkiv Palace — кращий готель для бізнесу і подій

Kharkiv Palace другий рік поспіль переміг у двох номінаціях престижної премії у сфері гостинності — International Hospitality Awards: Best Business Hotel 5* і Best MICE Hotel.

У 2019 заявки на участь в премії «International Hospitality Awards» подали 389 готелів з 25 країн Європи. Лише 132 змогли вийти у фінал і змагатися за титул кращого у 27 номінаціях галузевої премії. Переможців нагороджували 1 березня 2020 року в готелі InterContinental Kyiv.

У категорії Best Business Hotel 5* Kharkiv Palace випередив таких конкурентів: Fairmont Baku Flame Towers, а також українські столичні готелі Hyatt Regency Kyiv, Intercontinental Kyiv і Premier Palace Hotel.

У номінації Best MICE Hotel обійшов київські President Hotel і Mercure Kyiv Congress Hotel, а також Marriott Warsaw Hotel і InterContinental Vienna.

За підсумком 2018 року Kharkiv Palace Hotel був визнаний кращим в цих же номінаціях серед інших готелів більш ніж двох десятків країн Європи. У 2014 році Kharkiv Palace вперше отримав титул Best MICE Hotel.

Задля об’єктивності, оцінка для переможців складалась з двох критеріїв: 50% — це висновки 20 членів почесного журі з різних країн та 50% — відгуки гостей готелів на сервісах Booking і TrustYou.

Спецпропозіції



У одному або декількох полях є помилка. Перевірте та повторіть спробу.
Сталася помилка під час надсилання повідомлення. Перезавантажте сторінку та спробуйте знову.
Дякуємо за ваше повідомлення. Воно було надіслано.
Сталася помилка під час надсилання повідомлення. Будь-ласка спробуйте пізніше.