Chefs & Sommelier: одразу 4 шеф-кухарі приготують вам свої страви!

Гастрономічний проект Chef & Sommelier знову здивує вас. 31 травня вам представлять свої страви вже не один, а всі чотири шеф-кухарі з готелю Kharkiv Palace! Це чотири унікальних бачення, чотири концепції страв, чотири цікаві історії — спробуйте кожне і виберіть свого фаворита!

  • Ми зустрінемо вас келихом легкого Silvaner на аперитив.
  • На перший сет бренд-шеф готелю, В’ячеслав Москвін, представить екзотичне севиче з восьминога, а сомельє Андрій Шидловський до нього запропонує келих напівсухого Pinot Gris з відтінками тропічних фруктів і нотками дині та мінералів.
  • Спеціаліст з паназиатської кухні та шеф-кухар ресторана Sky Lounge, Артем Бутко, представить свої фірмові чорні суші нігарі з копченим вугрем, паті з фуа-грою та чорного трюфеля. Його прекрасно доповнить всіма улюблене біле напівсухе Gewurztraminer.
  • Андрій Приварников, шеф-кухар ресторана The Terrace, здивує вас найніжнішим карпачо з телятини з чорним трюфелем, парою до якого буде вино Riesling Grand Cru Frankstein.
  • Шеф-кондитер готелю Ганна Шевченко на десерт приготує шоколадний фондан з кремом рокфор і морозивом з чорного трюфеля. До цього солодкого шедевру рекомендуємо біле напівсолодке Gewurztraminer Grand Cru Frankstein.

І ще один сюрприз — ви побачите кухарів в дії: вони будуть готувати прямо перед гостями вечора.

Кількість місць на винний вечір Chefs & Sommelier обмежена. Забронюйте своє телефоном: +38 (057) 766-49-19 або на сторінці.

Спецпропозіції



У одному або декількох полях є помилка. Перевірте та повторіть спробу.
Сталася помилка під час надсилання повідомлення. Перезавантажте сторінку та спробуйте знову.
Дякуємо за ваше повідомлення. Воно було надіслано.
Сталася помилка під час надсилання повідомлення. Будь-ласка спробуйте пізніше.